Tietosuojalauseke

Tietosuojanne on meille tärkeä!

Luethan huolellisesti alla olevan tietosuojalausekkeen, käyttämällä sivustojamme ja palveluitamme hyväksyt automaattisesti käyttämiemme evästeiden keräämien tietojen käytön alla mainituilla tavoilla.

YRITYS

Maximum Effort AY

Y-tunnus 2937256-1

Sauvakatu 3B 17

04410 Järvenpää

info@niletech.fi  noora.ayodeji@maximumeffort.fi

www.niletech.fi  www.maximumeffort.fi  www.ottertech.fi

Mitä tietoja keräämme ja mihin niitä käytetään

Asiakkaalta kerätään seuraavanlaisia tietoja:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Maksutapa
  • Tieto maksusta
  • Ostoshistoria
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan selaustiedot
  • Kohdennettuun sisältöön liittyvät tiedot

Otamme vastaan ja tallennamme tietoja tietokoneestasi, puhelimestasi, selaimestasi, ip-osoitteestasi, ohjelmisto- ja laitteistotiedoistasi.

Näitä tietoja käytetään asiakaskokemuksen ja markkinoinnin personalisointiin ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden täyttämiseen, jotta asiointi verkkosivuillamme sujuisi mahdollisimman asiakasystävällisesti. Kerätyt tiedot auttavat meitä kehittämään sivustojamme sekä parantamaan palvelutarjontaa vastaamaan asiakaskunnan toiveita. Tietojen pohjalta asiakaspalvelu sujuu mutkattomammin ja asiakas saa yksilöllisempää apua sitä tarvitessaan. Yhteyden pito asiakkaisiin, kilpailuiden, kamppanjoiden sekä muun asiakasta helpottavan informaation kulku taataan näillä kerätyillä tiedoilla. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja. Asiakkaiden tietoja säilytetään tietokannoissamme kaksi (2) vuotta, asiakaspalvelu sekä markkinointi tarkoituksessa.

Klarna Checkout

Sivustollamme on käytössä maksupalvelu Klarna Checkout joka kerää asiakkaista tietoa heidän tietosuojalausekkeessaan ilmoitetuin tavoin. Klarna Tietosuojalauseke on luettavissa täällä.

Kommenttien jättäminen sivustoillemme

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/. Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta. Vaikka asiakkaan muut tiedot tietokannoistamme poistettaisiinkin tämän pyynnöstä, jäävät julkiset kommentit ja arvostelut esille. Emme poista kommentteja tai tuotearvosteluja ellei niiden sisältö ole hyvän maun tai lain vastaista. Mikäli jätät kommentin tai arvostelun, kommenttia/arvostelua ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Media

Mikäli lataat kuvia sivustoillemme, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua. Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan. Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä. Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivuilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivustoillamme on käytössä Google Analytics, jonka toimintatavan tiedot ovat kokonaisuudessaan luettavana täällä. Emme jaa asiakastietoja muulle kolmannelle osapuolelle.

Omien tietojen hallinta

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Tietosuojaa tai henkilökohtaisten tietojen poistoa koskevissa asioissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, joko sähköpostitse ositteella: noora.ayodeji@maximumeffort.fi

tai puhelimitse 045-1607888 arkisin klo:10-18 välisenä aikana.

Teknikon kotikäynti

Saat teknikolta valitsemallesi päivälle seuraavan vapaan ajan, ilmoitamme sähköpostilla aikasi

Huoltopäivä
Tietokone / Kannettava

Merkki

Käyttöjärjestelmä

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Osoite

Kaupunki

Kommentit